Ensialkuun käytin Samsung Fino 15 SE filmikameraa. Valmiit kuvat scannasin Canonin CanoScan N67OU scannerilla. Sitten muokkasin ja parantelin kuvia, jonka jälkeen saatoin siirtää ne nettiin. Monta toimintaa - mikä ratkaisuksi. Hankin digikameran. Katsoin hintaa enkä laatua ja ostin Trust 3.3 megapixelin kameran, jolla en sitten saanut minkäänkelpoisia kuvia.

Nyt käytän kuvien ottamiseen HP Photosmart R607, 4.1 MP 21x zoom digikameraa. Kuvien siirto tietokoneelle on nopeaa. Olen vielä tyytynyt HP R607:een, vaikka tehokkaampia ja "parempiakin" digikameroita on. Kuvien laatua ja kokoa voi ja kannattaa muokata kuvankäsittelyohjelmalla, jos digikameralla ei saa mielestään tarpeeksi hyviä kuvia ja kuvan koko jää liian suureksi. Adoge Photoshop Elements, jota itse olen käyttänyt, on simppeli ohjelma ja se täyttää nettikuviin tarvittavat vaatimukset.

Edit: 20.2.2008 uusi digikamera HP Photosmart R847!

1308885.jpg

Edit: 28.12.2008 uusi kamera Olympus SP-565UZ

Kävin eräästä liikkeestä ostamassa uuden paremman kameran. Tämä on Olympus SP-565UZ. Tallennus ja toiminnat ovat monipuolisemmat kuin tavallisessa digikamerassa, mutta hinta ei ole järjestelmäkameran luokkaa. Tämä on itse ostettu joulunjälkeinen joululahja. No odotin tarkoituksella alennusmyyntejä, ja alennusta oli tässäkin. Nyt vain opettelemaan uuden kameran toimintoja.

2184853.jpg