Tutkailin tätä blogiani, lueskelin postauksia ja katselin kuvia. Tämän vuoden aikana en ole näköjään paljoakaan täällä ollut, mitä nyt mennen tullen olen jotain laittanut. Vaikka olisi luullut, että tälläisena tapahtumarikkaana vuotena olisi ollut toisin päin. No onhan sitä juttua ollut, mutta kaikki tapahtumat ovat kuitenkin koskettanee enempi tai vähempi Rahkasammalta ja olen sijoittanut postaukset siihen blogiin. Siellä onkin menty laidasta laitaan. Nyt on rauha tullut sivuille, ainakin näennäinen, sillä tuo puolenvuoden harkinta-aika lähenee loppuaan, ja ajatukset suuntautuvat uusille urille.

Kävin kaupungissa hoitamassa asioita, ja tuli poikettua kirpparillakin. Nyt oli tosin asiaakin, vaikka se asia ei löytynyt sieltä vaan K-raudasta. Verhoja löytyi, vaalea iso valoverho erkkerin isoon ikkunaan ja 2 paria kapallisia verhoja, joille on paikkakin katsottuna. K-raudasta löysin hienot seinävalaisimet, antamaan lisää valoa tupaan ja parvelle. Mökillä on sähkötyöt kesken, mutta sen verran on pistokepaikkoja valmiina, että lamput saa toimimaan.

Tuo tappi joka tuossa verhon ja seinävalaisinlaatikon välissä törröttää, on talouspaperiteline, tukevaa rautaa, eikä maksanut kuin 3 euroa.