Vuosi on vaihtunut! Aurinko näyttäytyy ja antaa valoa, jonka vaikutuksen huomaa. Saa pirteyttä ja toimintatarmoa moneen asiaan, jota ei pimeän syksyn aikana olisi edes ajatellut.

Viime vuonna pidin Kuukauden runo -osiota, jonka tuotokset ovat luettavissa tuossa Sivut -osassa. Tälle vuodelle en sitä jatka, vaan keksinpä uuden ja vähän haastavamman ja teitäkin inspiroivan jutun.

Kuinka monella meistä on iän mukana tullut ylimääräistä painoa ja suunnittelemme, että nyt alan liikkumaan. Ainakin minulla on näin, joka kerta vaa'alla käydessäni päätän aloittaa liikkumisen. Kun panen vaa'an sivuun, niin samalla 'unohdan', mitä äsken ajattelinkaan. On niin paljon muuta mielenkiintoisempaa tekemistä!

Nytpä haastan teitä, jotka aina keksitte muuta tekemistä, liikkumaan. Vähän on oma lehmäkin ojassa, nyt pitäisi ryhtyä sanoista tekoihin tuossa liikunta-asiassa. Voisimme koittaa tällä tavoin innostaa toisiamme ja haasteen kulku olisi seuraavanlainen:

3 x viikossa ainakin 1/2 tunnin ulkoilu, se olisi vähimmäisvaatimus. Jokainen saa itse päättää mitä tekee, käykö sauvakävelyllä, hiihtää, kävelee muuten vain,  ottaa kameran mukaan ja näpsii kuvia heräävästä luonnosta! Pääasia on, että menee ulos luontoon, vähintään puoleksi tunniksi!

Suunnittelin, että jos saamme lukea toistemme ulkoilukommenteja tässä postauksessa, jatkan eteenpäin tätä Liikuitko? -sarjaa. Paineita tästä ei saa ottaa, mutta yritetään yhdessä ;)

 

Lisätty ensimmäisen postauksen jälkeen:

Omakohtaisia liikkeellelähtö kokemuksia on Punaista ja keltaista -blogissa.
Löytyi tällainen asiasivu Mammadieetti. Sisältää vinkkejä liikuntaan! Sivuilta voi tulostaa Liikuntapassin.