Tarin -blogista kuva Hyviin uutisiin. Kitukan uutistoimisto on tarttunut uutiseen.

Maisemataidetta parhaimmillaan!!!!

Tasamaan kylätoimikunnat ovat, epävirallisten tietojen mukaan, tehneet yhteispäätöksen peruskorjata lahoamispisteessä (kts. kuva) olevat heinäladot. Kylätoimikunnat ovat huolissaan maajussien terveydestä, koska varsinkin kesäaikaan monen maajussin päähän osuu irronnut kattolauta. Terveyskeskuksen vuodeosasto täyttyy kesäisin potilaista, jotka ovat joutuneet tippuneiden lautojen alle ja loukanneet itsensä. Terveyskeskuksen mukaan hoitohenkilöstöä on liian vähän, ja ensiavuksi on esittänyt, että heinäkuormaa latoon vietäessä, kaikki eivät sinne änkeä. Joku jää ulos vartijaksi, ja toimittaa loukkaantuneet terveyskeskukseen.

Maajussit olisivat olleet halukkaita purkamaan perstuneet latonsa. Kylätoimikunnat eivät siihen suostuneet vaan esittivät perusteluina latojen kunnostamiseen a) maajussien terveys ja b) matkailunähtävyydet. Ohiajavat lomalaiset ovat pettyneitä, jos Tasamaalla ei näitä heinälatoja ole.

Yhteisymmärrykseen maajussit ja kylätoimikunnat ovat kuitenkin päässeet. Jokainen peltopläntin omistaja, jolla on kunnostettu heinälato, voi panna valtatien varteen opasteen, jossa on luettava: 'Nähtävyys Lato'. Tekstin on oltava niin isoa, että se näkyy kunnolla. Itse tai muu täysi-ikäinen perheen jäsen voi olla passissa opastekyltin vieressä, traktorin tai vanhan peltoauton kanssa ja kuljettaa halukkaat tutustumaan peruskorjattuun latoon. Hinnan ladonesittelyyn saa määrätä itse ja tulo on verotonta. Ja siitähän se riemu repesi maajussien keskuudessa, sanoo epävirallinen taho.

Kitukan uutistoimistoon tulleiden viimetietojen mukaan latojen omistajat ovat ruvenneet laskemaan latojaan ja alustavasti ottaneet yhteyttä paikalliseen puutavarantoimittajaan.

Seuraamme tilannetta ja uutisoimme jos on tarvetta ;D

- - - - - - - - - -

Kerran täältäkin hyviä uutisia, vaikka olikin vain leikkiä!    Pusu

- - - - - - - - - -

Jotta hyvät uutiset eivät loppuisi, jatkan Tarilta saamaani haastetta:

1) Kirjoita kuvasta hyvä uutinen ja julkaise se. Jollei huvita, niin haasta toki joku sijaiseksesi.
2) Valitse jokin omista kuvistasi uudeksi haastekuvaksi.
3) Julkaise kuvasi ja haasta muita.
4) Tämä on leikkiä.

Haastan mukaan uutisia kirjoittamaan alla olevasta kuvastani, kaikki ne jotka eivät ole vielä Hyviin uutisiin osallistuneet ja olisivat halukkaita niitä kirjoittamaan. Tämän kuvan saa ottaa jos haluaa!