Toukokuu lähenee loppuaan ja ilmat ovat vilpoisat suorastaan kylmät. Ei ole vielä helleasun aika täällä! Toiveikkaana sitä kiertää pihaa ja seuraa taimia, ovatko säilyneet yöhalloilta. Hyvin ovat kestäneet, kasvu vain hidastunut. Siinä kyykkiessä huomasin rikkaruohojen keskellä taimen, joka on ollut samalla paikalla jo pari kesää. Viime kesänä taimessa ei ollut elonmerkkejä, mutta annoin sen kuitenkin olla tai oikeastaan unohdin koko taimen. Nyt se on innostunut kasvamaan, runko on venynyt ja latvassa on muutama lehti.

Kuka tietää mistä taimesta on kysymys?, vihjeenä, että taimesta kasvaa puu. Tämä ei ole arvonta, toinen arvonta on meneillään ja sen logo on tuossa vasemmalla puolella. ;)

1591443.jpg


Tammentaimihan se! Tuo vasemmalla oleva on istutettu. Oikeanpuoleisessa on terhot painettu multaan, ovat itäneet nekin. Terhot ovat nousseet maanpäälle, vai oisko vesi liuottanut maan.

1593524.jpg


Taas sai kukkapenkki lisäolioita. Tokmannilta löytyi ihana pöllö. Sitä siinä kyykkiessä kuvasin. Saas nähdä kuinka hauska ryhmä siitä kehittyy, kun vielä sammakot löytävät paikkansa:)

1674617.jpg