420021lpjc7ug7l1.gif

 

Välissä pitää käydä Punaiset ruusut -blogissakin:) Tuosta viime käynnistä /päivityksestä on aikaa. Mihin se aika muuten on mennyt?  Monia blogituttuja Vuodatuksesta on tullut vastaan  Facebookissa, samoin Netlogin puolella on samoja bloggaajia, joita tapaa täällä.

Kirjoitin tuolla aikaisemmin, että olin 'kahden koneen loukussa' no enpä ole enään, vanha kone pimeni päivityksen jälkeen, vein sen huoltoon, mutta en antanut herättää uudelleen eloon, olisi tullut liian kalliiksi. Toisaalta onhan minulla tämä Windows 7:lla  oleva uusi kone. Sitä olen käyttänyt ja siinä samalla opiskellut uutta käyttöjärjestelmää. No eipä se paljoa poikkea XP:stä ja Vistasta.

Muutama ohjelma meni, jotka oli vanhan koneen asennuksen yhteydessä asennettu ja joista en ollut saanut levykettä. Yhden ohjelman jouduin/halusin ostaa ja se oli Photoshop Elements'in kuvankäsittelyohjelma, ja siitä tuo viimeinen versio. On se hassua, kun yhteen ohjelmaan niin tykästyy.  

Mökki on saanut uutta piristystä, ja edistyy valmistus-suunnitelmissa vauhdilla. Otin mökin nimiini ja Rahkasammal-blogissa on päivityksiä tullut melkein päivittäin.

Aurinkoista kesän jatkoa ja nautitaan näistä helteistä :)