Vesimelonin Mutukokkausta -blogissa oli maukas ohje silakkaruoalle, Tomaattisilakat. Muutin ohjetta ja käytin silakan tilalla keskikokoisia muikkuja. Tuli tosi maukas ja tykkäsin, vaikka koskaan aikaisemmin en ole tätä tehnyt! 

n. 500 g muikkuja
2 dl ruokakermaa
n. 2 dl tomaattipyrettä
suolaa

Lado peratut muikut voidellun paistovuoan pohjalle, ripota suolaa kalojen päälle, sekoita ruokakerma ja tomaattipyre ja kaada seos kalojen päälle. Paistetaan 200 ast. n. 30-60 min. 

1250783919_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Itse paistoin n. 60 min. jolloin  kalojen ruodot pehmenivät, ja niitä ei tarvinnut noukkia syödessä.

1250783933_img-d41d8cd98f00b204e9800998e