Rantavahti ..... mökillä sattuu ja tapahtuu :D

Osallistuin aikaisemmin Pajupirtin Kaisan järjestämään MeriHaasteeseen (aiheesta postaus tuolla aikaisemmin), nyt sitten kävikin niin, että Rantavahti rupesi 'elämään'. Tapahtumia on kuvattu tuolla Rahkasammal-blogissa, joka kertoo mökkitapahtumista.
Nyt  tuon sadun tänne Punaisiin ruusuihin .... kaikkea sitä sattuukin ;D

 

1248699397_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Haluaa nimen ..... huutaa Rantavahti!!!!

Vahti on ottanut paikkansa ja vartioi rantaa haukankatsein. Nyt sitten ilmeni ongelma, sen olo ei olekaan mukava ILMAN NIMEÄ! Meinaa kuulemma sekoittua noihin muihin rantavahteihin ..... se haluaa olla YKSILÖ isoilla kirjaimilla. Ehdotin sille nimeä, mutta eipä kelvannut .... valikoivaksi on muuttunut ryökäle ...  Lopuksi tulin sanoneeksi, että kuvasi on jo MeriHaaste sivulla ole nyt vain rauhassa rantavahtina sillä nimellä sinut on siellä esitelty. Siitähän se riemu repesi, ja uhkasi tiputtaa hiuksensa kun niin pitää päätä raapia kun kaikki pitää tehdä itse!!!! No lupasin, että panen uuden kuvan blogiin ja pyydän ystäviä ja kylän miehiä ja naisia apuun, että saamme sille nimen.

(Nimiehdotuksia tuli mukavasti ja tapahtumat etenivät seuraavasti....)

Ha haa sain nimen ..... huutaa Rantavahti!!!!!

Kävin mökillä torstaina! Varjelkoon! ... missä kunnossa Rantavahti oli. Hiukset (kuusen oksa) riippuivat toisella korvalla, toinen korva oli repsahtanut alassuin, silmälasit roikkuivat sen kunnossa olevan korvan varassa .... no 'jaloillaan' se oli! Mitä sinulle on tahtunut kyselin, oletko sinä tapellut ja kenen kanssa? Enkä ole tapellut .... ja mikä se nimi on ..... tässä saa olla tuulen armoilla, kun sekään ei tunnista tällaista nimetöntä torsoa, vaan käy täysillä päälle! Tuuliko sinua on repinyt minä päivittelemään .... älähän huoli, asetellaan hiukset järjestykseen ja käännetään tuo korva pystyyn ja silmälasit paikoilleen ..... no nyt sinä olet taas oma itsesi .... onko nyt hyvä? No on on, mikä se nimi on vai saitko sinä ehdotuksia ystäviltäsi? .... sain sain odota nyt!

Olin valinnut ehdotuksista mielestäni sopivan nimen, mutta kun näin tuon yhdellä jalalla seisovan ja tuulen repimän rakkaan Rantavahtini, nimi vaihtuikin ROOPEKSI ...... Esitin nimen kauttarantain, .... no kun sinä olet .... sinulle sopisi.... olet juuri sen näköinen .... kun tuo tuulikin sinua riepoo ...... !!!!! Rantavahti katsoi rilliensä läpi eikä puhunut mitään .... minä puhuin ja perustelin ..... ole jo vaiti Rantavahti tokaisi, se on hyvä nimi. No hyvä, asiahan on sitten hoidettu, ja lähdin kävelemään tuvalle päin ..... mitenkäs se menikään se Rosvo-Roope laulu kuulin vielä Rantavahdin mutisevan ... Kato kehveliä kun rupeaa vielä laulamaan....! 

(Sen pituinen se ....  ;DD)
  


Jos haluat kommentoida, niin tee se tänne
1570817.jpg